Exchange Banner



Photobucket





Nak Banner anda berada di sini ??


Ambil Banner Cda , Cda Ambil Banner kamuu *Exchange kan ?
Dah ambil , Gtawu Cda melalui comment ..
Jangan lupe gtawu banner kamu berada dimana , so senang untuk Cda cari



  
Photobucket




  

15 Comment(s):

✿ Nani ツღ said...

Nani amik banner awak ^^! jom exchange....

✿nur hadifah✿ said...

dah siap :).. saye letak kat sini

http://bloghadifahsabri.blogspot.com/p/exchange-link-and-banner.html

Ain Zuhairi said...

jom exchange dgn saya. saya dah exchange dgn awak :) http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/04/jom-exchange-banner-dan-link-di-blog.html

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z dah letak banner awak kat page exchge banner

KESAH D!AR!Kツ said...

sya dah amik banner awk..jom exchange (^_^)

mia laily said...

dah ambil barner :D jum tukar

EYFAalias said...

dah amek. jom exchange?

Miss aJ said...

Saya dah post banner awak.. Tengok di page Board.. TQ.. :D

Tee said...

Salam,Tee dah ambil Banner Shida. Tee letak dekat "LINKS"
http://budakcupcakes.blogspot.com/

Banner Tee ada kat sidebar je :)
Sudi-sudi lah Ex-Change yer ;)
Terima Kasih.

Yana Aina said...

jom exchanged ^^ .. yana dh letak banner cda kat cni http://nazlyizan.blogspot.com/p/tutorial.html

Andi Sakinah (Si Peminat Purple) said...

Jom Exchange banner.. dah letak dah banner awak kat sini
http://andisakinah.blogspot.com/p/exchange-link-banner.html

si cuya said...

awak..cuya amik banner awak ya :) jom exchange banner :)

http://inikaryacuya.
blogspot.com

Zulaizat said...

Cda, jom exchange banner , saya dah letak banner kamu di bahagian Exchange ..
http://zulaizat.blogspot.com

munirah rahman said...

nice blog.. salam blogworking.. singgh la ke blog dan tngglkn komen untuk pembaikn.. sy masih baru dlm blog ni :)

munirah rahman said...

saya amik banner ni :)
jom exchange