Aku TERASA sebab aku ADA HATI



Ollaaaaa .. Hmmmm .. panas betol la melaka ni .. even time ujan pown still panas .. musykil betol laa .. nak tido pown kene cari posisi yang betol .. kalaw x , mandi peloh la ko jawabnye .. Tapi , malam ni lagi panas .. laju jer temperature aku naik .. pasal tadi ade announcement , kate warden nak datang check bilik .. tunggu punye tunggu , hampehhhh !! sampai tertido membe membe aku .. kitowang memang buat 4time tunggu warden jengah bilik kitowang .. tolong lahh paham .. kitorang pown ade hati macam tuan/puan warden taw ..

Orang kate , BIAR ORANG SAKIT KAN HATI KITA , JANGAN KITA YANG SAKIT KAN HATI ORANG .. ade gak yang kate , BIAR ORANG BUAT KITA , JANGAN KITA YANG BUAT ORANG .. For yOur in4mation , aku gune kate kate tuu .. dan di sebab kan itu , ramai yang pijak kepala aku .. even membe sendiri .. di sebab kan aku da TERbiase , aku da x nampak da semue tu .. sampai ramai yang tegor aku .. tapi , aku da mintak maaf awal awal .. aku memang x leh ubah sikap tuu .. bende tu da sebati dengan aku ..

TAPI , jangan pk aku diam aku boleh terime ape yang ko buat kat aku .. aku senyap sebab aku tawu ko pown ade hati , ade perasaan .. sO , aku kene jage hati kO .. aku takOt nak lukekan hati kO .. sebab ko dengan aku baik .. Jangan TERkejot bile aku TERlepas cakap yang aku terasa dengan kO .. sebab , aku pown ade hati and perasaan macam kO .. Bukan diam diam ubi berisi .. tapi , diam diam ntok menjage hati .. Selagi boleh layan , aku akan layan ..  kO jangan risaw .. aku selalu ade ntOk orang orang yang memerlukan .. Bukan jabatan kebajikan .. sekadar untok memberi ruang ntok mereka share something dengan aku .. dont worry , i'm a goOd listener .. hahahaaa

Bile pk pk balik , Sampai bile kite nak jage hati orang jer ?? hati kite sape nak jage ?? kite pk hati die , die ade pk hati kite ?? ade orang , amik kesempatan ke atas kebaikan orang lain .. ape ko pk die patong ke wey ?? hampehhh .. jangan jadi selfish laaa darling .. INGAT .. orang sekeliling kite , x semue boleh terime perangai kite .. mulut orang x kan berhenti bercakap .. kite pOwn x boleh nak tutup mulut orang dari bercakap .. pape hal pown , ingat la wahai orang sekeliling bahawa Tuhan ciptakan manusie dengan adanya hati dan perasaan .. sO , jangan la kO nak sellfish .. pk jugak la hati and perasaan orang orang yang berada di sekeliling kamOo ..






2 Comment(s):

*Miss Backspace* said...

Yeah !! Dah sampai masanya utk kita pk tentang hati kita :))

Cda CdOot said...

HoOooyeahhhhh !!!!